• Домашен свеж колбас

Шифра на производот: 118
Тежина на поединечно пакување:
Рок на траење: 4 дена
Температура на чување: 0-2°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.