Телефони:
++ 389 (0)32 455-414
++ 389 (0)32 455-412
++ 389 (0)32 455-339
++ 389 (0)32 455-602
++ 389 (0)32 455-632
 
Факс:
++ 389 (0)32 455-688

E-mail:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Адреса:
Месна индустрија и кланица  доо - Свети Николе
ул, "Индустриска" ББ
2220 Свети Николе
Поштенски факс 73
Р.Македонија

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.