• Чадена свинска коленица

Шифра на производот: 260
Тежина на поединечно пакување: 1.5kg
Рок на траење: 45 денови
Температура на чување: 4°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.