• Говедски пршут

Шифра на производот: 258
Тежина на поединечно пакување: 1100g
Рок на траење: 90 денови
Температура на чување: 4°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.