• Мортадела гранде

Шифра на производот: 299
Тежина на поединечно пакување: 15kg
Рок на траење: 45 денови
Температура на чување: 4°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.