Префинетоста на нашите колбасичарски производи секогаш ќе Ве предизвика да посегнете по уште еден, и уште еден вкусен залак... За Вас го направивме исклучителниот спој на месо и зачини и дојдовме до богатите вкусови на широката палета колбаси, виршли, салами и единствената мортадела која никого нема да остави рамнодушен. Заложбата за бројната разновидност на колбасичарските производи  ја облагородивме со водечкиот стремеж за врвен квалитет, совршен вкус и беспрекорна услуга.

 

 • ЃуришкаЃуришка
 • Рекламен колбасРекламен колбас
 • Пилешка посебнаПилешка посебна
 • Свинска посебнаСвинска посебна
 • Паризер со кашкавалПаризер со кашкавал
 • Тиролска фи 60Тиролска фи 60
 • Тиролска фи 75Тиролска фи 75
 • Mortadela -golemaMortadela -golema
 • Викенд пиле виршлаВикенд пиле виршла
 • Народен колбасНароден колбас
 • Викенд свинска виршлаВикенд свинска виршла
 • Германски колбасГермански колбас
 • Македонски колбасМакедонски колбас
 • Мортадела грандеМортадела гранде
 • Крањски колбасКрањски колбас
 • Говедарски колбасГоведарски колбас
 • Деликатес колбас со празДеликатес колбас со праз
 • Мортадела топкаМортадела топка
 • Колбас за скараКолбас за скара
 • Димен домашен колбасДимен домашен колбас
 • Пилешка виршлаПилешка виршла
 • Димен домашен колбас со кашкавалДимен домашен колбас со кашкавал

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.