Брзото живеење и постојаниот недостаток на слободно време не мора да ви го ускратат посебното задоволство што со себе го носи еден вкусен оброк. Со готовите јадења, вратата од „кујната на баба“ Ви е подотворена во секое време и Вие сте секогаш добредојдени да ја вкусите старата добра македонска пифтија, гравот со чадена сланина или говедски колбас зготвен по рецепт стар со векови, да се насладувате на грашокот со свинско или говедско месо, да се потсетите на совршениот сплет на месо, праз и пиперка од нашата традиционална прженица или пак да му се препуштите на незаменливиот вкус на говедскиот гулаш. И во ова модерно време, дозволете им на Вашите сетила да уживаат во исконските, стари кулинарски мајстории.

 

  • ПифтијаПифтија
  • Грашок со говедско месо 400грГрашок со говедско месо 400гр
  • свинска мастсвинска маст
  • Прженица пикантнаПрженица пикантна
  • Грашок со свинско месо 400грГрашок со свинско месо 400гр
  • Говедски гулаш 200/400грГоведски гулаш 200/400гр
  • Грав со говедски колбас 400грГрав со говедски колбас 400гр
  • Грав со чадена сланина 400грГрав со чадена сланина 400гр
  • ПрженицаПрженица

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.