• Сендвич појадок

Шифра на производот: 236
Тежина на поединечно пакување: 150гр
Рок на траење: 4 години
Температура на чување:

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.