• Шункарица

Шифра на производот: 243
Тежина на поединечно пакување: 2kg
Рок на траење:
Температура на чување: 4°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.