• Стисната шунка фи 60/фи 70/фи 95

Шифра на производот: 316 / 1316 / 2316
Тежина на поединечно пакување: 500g / 1kg / 2kg
Рок на траење:
Температура на чување: 4°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.