• Мисиркина шунка

Шифра на производот: 298
Тежина на поединечно пакување: 2kg
Рок на траење: 3 години

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.