• Гускина паштета

Шифра на производот: 4230
Тежина на поединечно пакување: 150гр
Рок на траење: 3 години
Температура на чување:

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.