• Чадени свински коски

Шифра на производот: 273
Тежина на поединечно пакување: 600g
Рок на траење: 45 денови
Температура на чување: 4°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.