• Свинска кременадла
  • Свинско каре
  • Саламурена свинска плешка
  • Свински врат без коска
  • Саламурено пилшко филе

Шифра на производот: 129
Тежина на поединечно пакување:
Рок на траење: 8 дена
Температура на чување: 0-4°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.