Со исклучителната сочност на внимателно избраното месо, неколкуте видови шунка од МИК претставуваат сластен додаток за Вашите сендвичи, пици, ордевери и други кулинарски специјалитети. Секое парче шунка од МИК е природен извор на протеини, а секој залак е врвно уживање што секогаш Ве спојува на заедничката семејна трпеза.

 

  • Стисната шунка фи 60/фи 70/фи 95Стисната шунка фи 60/фи 70/фи 95
  • ШункарицаШункарица
  • Екстра димена шункаЕкстра димена шунка
  • Sunka premiumSunka premium
  • Тост шункаТост шунка
  • Пилешка шунка фи 60/фи 75/фи90Пилешка шунка фи 60/фи 75/фи90
  • Мисиркина шункаМисиркина шунка

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.