Почитуван посетител,

Ни претставува задоволство што пројавивте интерес и ја посетивте нашата веб страна. Во согласност со Законот за заштита на лични податоци, МИК Свети Николе Ве уверува дека податоците оставени на нашата веб страна нема да бидат злоупотребени. Податоците никогаш нема да бидат објавени во каков било медиум или поделени со друго правно или физичко лице.

Со почит, МИК Свети Николе

Чадена панцета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.