• Sunka premium

Шифра на производот: 322/1322/2322
Тежина на поединечно пакување: 500гр/1кг/2кг
Рок на траење: 45 денови
Температура на чување: 4°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.