Благодарение на софистицираниот процес на чадење, кој прочуените мајстори на МИК го усовршија до степен на перфекција, како и изборот на најквалитетно месо за обработка, до Вашата трпеза го носиме свежиот здив на оваа долго негувана семејна традиција. Во нашите чадени деликатеси ќе ги препознаете сите можни нијанси од широкиот спектар вкусови и ароми на МИК Свети Николе.

 

 • Чадени мисиркини копаниЧадени мисиркини копани
 • Чадени свински коскиЧадени свински коски
 • Чадена свинска кременадлаЧадена свинска кременадла
 • Чаден свински опашЧаден свински опаш
 • Чадена свинска коленицаЧадена свинска коленица
 • Чадени екстра ребраЧадени екстра ребра
 • Чадена свинска кременадла без коскаЧадена свинска кременадла без коска
 • Чадена свинска плешкаЧадена свинска плешка
 • Чадено пилешко филеЧадено пилешко филе
 • Хамбуршка сланинаХамбуршка сланина
 • Чадена свинска печеницаЧадена свинска печеница
 • Чаден свински вратЧаден свински врат
 • Чаден свински бутЧаден свински бут
 • Чадено говедско месоЧадено говедско месо
 • Чадена панцетаЧадена панцета

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.