• Мика свинска паштета

Шифра на производот: 239/240/237/238
Тежина на поединечно пакување: 50/75/100/150гр
Рок на траење: 3 години
Температура на чување:

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.