• Свински јазик

Шифра на производот: 175
Тежина на поединечно пакување:
Рок на траење: 7 дена
Температура на чување: 0-2°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.