Производите на МИК Свети Николе претставуваат комбинација на уметност во кулинарството и умешност во технологијата за производство на храна. Кога пробувате од производите на МИК, Вие добивате комбинација од многугодишно кулинарско искуство, свежи состојки и оригинални зачини. Нашите производи се добиени од внимателно одбрано свежо свинско, говедско и пилешко месо...

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.