• Чадено пилешко филе

Шифра на производот: 1272
Тежина на поединечно пакување: 300g
Рок на траење: 45 денови
Температура на чување: 4°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.