• Екстра димена шунка

Шифра на производот: 542
Тежина на поединечно пакување: 500g
Рок на траење:
Температура на чување: 4°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.