МИК Свети Николе е компанија со најдолга традиција во месната индустрија во Р.Македонија. 50-годишната успешна приказна и овозможи на компанијата да прерасне во субјект со највисока репутација и непобитен легитимитет вo сегментот на месната индудстрија во нашата држава.  
Компанијата располага со современо обучен и респектиран менаџмент и кадар со највисок степен на компетентност,стручност и интегритет.

Главен фокус  на активностите во МИК се кон  задоволување на потребите на потрошувачите. Посебно внимание се посветува и на континуираното подобрување на квалитетот на производите, а во секоја фаза на работењето  инкорпорирани се меѓународните стандарди HACCP и ISO 9001-2000.

МИК Свети Николе е општествено одговорна компанија,која води постојана грижа за своите вработени, за пошироката заедница, за своите потрошувачи, а посветува посебно внимание и во спазување на еколошките стандарди во работењето.

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.