Нашите свежи подготовки дури и од обична пригода ќе направат свечен момент за паметење. Без разлика дали тоа ќе биде опуштен излет во природа, семејна веселба или обичен ручек со луѓето што ги сакате, МИК за Вас подготви вкусна бела вешалица, традиционален домашен колбас и извонредни саламурени пилешки копани, пилешко филе и медаљони, како одлично дополнување на расположението и среќните мигови поминати во убава атмосфера.

 

  • Саламурено пилшко филеСаламурено пилшко филе
  • Саламурени медаљониСаламурени медаљони
  • Саламурен пилешки откостен копанСаламурен пилешки откостен копан
  • Бела вешалицаБела вешалица
  • Домашен свеж колбасДомашен свеж колбас

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.