Со практичното пакување и оригиналниот вкус на нашите месни конзерви, сега секаде можете да го понесете Вашиот оброк. Без ниту една минута готвење, единствено нешто што треба да направите за уживањето да биде подолго, а вкусот и аромата – потполни, е да си „нарежете“ деликатесни парчиња од нашите пилешки гради во лименка, сендвич појадок, говедски појадок и месниот или говедскиот нарезок. Уште на првиот залак ќе почувствувате зошто месните конзерви на МИК Св.Николе се синоним за гурманско совршенство.

 

  • Говедски појадокГоведски појадок
  • Говедски нарезокГоведски нарезок
  • Месен нарезокМесен нарезок
  • Сендвич појадокСендвич појадок
  • Пилешки гради во лименкаПилешки гради во лименка

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.