Мелените месни состојки збогатени со посебно одбрани зачини, искуство и љубов, споени во уникатниот намаз - паштетите на МИК Св.Николе, веќе со години, од едно обично парче леб создаваат врвен и рафиниран деликатес. Препознатливиот вкус на говедската, свинската, кокошкината, пилешката и  рибината паштета ја крие традиционалната рецептура на старите, добри мајстори од МИК. Гускината паштета, прва на македонскиот пазар, му дава посебна нота на истенчениот гурмански вкус.

 

  • Амика рибина паштетаАмика рибина паштета
  • Јетрена паштетаЈетрена паштета
  • Говедска паштетаГоведска паштета
  • Мика свинска паштетаМика свинска паштета
  • Мика пилешка паштета со зеленчукМика пилешка паштета со зеленчук
  • Мика пилешка паштетаМика пилешка паштета
  • Гускина паштетаГускина паштета
  • Амика кокошкина паштетаАмика кокошкина паштета

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.