Нашите свежи подготовки дури и од обична пригода ќе направат свечен момент за паметење. Без разлика дали тоа ќе биде опуштен излет во природа, семејна веселба или обичен ручек со луѓето што ги сакате, МИК за Вас подготви вкусна бела вешалица, традиционален домашен колбас и извонредни саламурени пилешки копани, пилешко филе и медаљони, како одлично дополнување на расположението и среќните мигови поминати во убава атмосфера.

 

  • Бела вешалицаБела вешалица
  • Домашен свеж колбасДомашен свеж колбас
  • Саламурен пилешки откостен копанСаламурен пилешки откостен копан
  • Саламурени медаљониСаламурени медаљони
  • Саламурено пилшко филеСаламурено пилшко филе

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.