Брзото живеење и постојаниот недостаток на слободно време не мора да ви го ускратат посебното задоволство што со себе го носи еден вкусен оброк. Со готовите јадења, вратата од „кујната на баба“ Ви е подотворена во секое време и Вие сте секогаш добредојдени да ја вкусите старата добра македонска пифтија, гравот со чадена сланина или говедски колбас зготвен по рецепт стар со векови, да се насладувате на грашокот со свинско или говедско месо, да се потсетите на совршениот сплет на месо, праз и пиперка од нашата традиционална прженица или пак да му се препуштите на незаменливиот вкус на говедскиот гулаш. И во ова модерно време, дозволете им на Вашите сетила да уживаат во исконските, стари кулинарски мајстории.

 

  • Грав со чадена сланина 400грГрав со чадена сланина 400гр
  • Грав со говедски колбас 400грГрав со говедски колбас 400гр
  • ПифтијаПифтија
  • Прженица пикантнаПрженица пикантна
  • ПрженицаПрженица
  • свинска мастсвинска маст
  • Грашок со говедско месо 400грГрашок со говедско месо 400гр
  • Говедски гулаш 200/400грГоведски гулаш 200/400гр
  • Грашок со свинско месо 400грГрашок со свинско месо 400гр

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.